ELY-keskusten asiantuntijapalvelut kehittävät tehokkaasti yrityksen liiketoimintaa

ELY-keskusten tarjoamat konsultointi- ja koulutuspalvelut kehittävät yritystä monin eri tavoin. Niiden tavoitteena on kasvu, uudistuminen ja tehokkuus. Lisäksi työllistäminen ja kansainvälistyminen ovat hyviä syitä hakeutua palvelujen piiriin. Yritysten kehittämispalvelut koostuvat kartoituksesta sekä liiketoiminnan analyysistä ja eri osa-alueiden konsultoinneista. Niistä valitaan yrityksen haasteisiin parhaiten sopivat työkalut.

Analyysipalvelu

Analyysi tehdään asiakkaan ja asiantuntijan yhteistyönä. Sen tuloksena yrittäjälle kiteytyy käsitys liiketoiminnan nykytilasta, tulevaisuuden suunnasta, mahdollisista strategiavaihtoehdoista ja kehittämismahdollisuuksista. Lopputuloksena on konkreettinen kehittämissuunnitelma. Kehityssuunnitelman työstämiseksi sinut ohjataan jatkoon – konsultointipalveluihin, avainhenkilöiden koulutukseen tai muihin palveluihin.

Analyysin minimikesto on 1 päivää ja maksimi on 2 päivää. Yritysten omakustannushinta on 220 € / pv. Muita kuluja ei ole.

Lue lisää>

Konsultointipalvelut

Liiketoiminnan konsultointipalvelut on tarkoitettu pk-yrityksille, joilla on vahva oma halu kehittää ja kehittyä – sekä myös edellytykset siihen. Konsultoinnilla tavoitellaan kasvua, parempaa tuottavuutta sekä tehoja markkinointiin, johtamiseen ja osaamisen kehittämiseen. Konsultointipalvelut on jaettu viiteen liiketoiminta-alueeseen.

1. Kasvu ja uudistaminen
2. Tuottavuus ja talous
3. Markkinointi ja asiakkuudet
4. Johtaminen ja henkilöstö
5. Innovaatioiden kaupallistaminen

Konsultoinnin minimikesto on 2 päivää ja maksimi on 7 päivää. Yritysten omakustannushinta on 300 € / pv. Muita kuluja ei ole.

Lue lisää>

Palvelun hakeminen

Tee verkossa analyysi- tai konsultointihakemus.

ELY-keskus ottaa asiasta kopin ja ehdottaa yritykselle sopivinta asiantuntijaa.

Sen jälkeen laaditaan konsultoinnin toteutussuunnitelma yrittäjän ja asiantuntijan yhteistyönä. Siinä määritellään sisältö ja tavoitteet. ELY-keskus ottaa suunnitelmiin kantaa: hyväksyy, hylkää tai pyytää lisätietoja. Tällä käytännössä mutkattomasti sujuvalla kolmikantayhteistyöllä varmistetaan palvelun kustannustehokkuus ja tavoitteellisuus sekä sopivan asiantuntijan valinta sen tuottajaksi.

Hakemukseen>

Asiantuntijat

Asiantuntijat ovat kokeneita liikkeenjohdon ammattilaisia. Heidät on kilpailutettu ja seulottu varsin tiheäpiikkisellä kammalla. Asiantuntijoiden kokemuksen ja osaamisen ansiosta palvelut sopivat kaikille yrityksille.

Katso asiantuntijat>

Idus Oy on asiantuntijayritys

Juha Valtanen on vastuuasiantuntijana Analyysissä sekä kahdessa konsultointipalvelussa: Kasvu ja uudistaminen sekä Markkinointi ja asiakkuudet.